Volg ons op
Onze Diensten
• Verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, zowel van onze huismerken als van alle andere merken.

• Onderhoud en herstelling aan uw wagen, met als specialiteit de Duitse merken. We maken geen onderscheid of dit al of niet bij ons is aangekocht.
Bovendien blijft de fabrieksgarantie van uw wagen behouden. Indien gewenst kunnen we uw fabrieksgarantie uitbreiden.

• Autokeuring : indien u dit wenst, kunnen wij in uw plaats naar de autokeuring gaan. 

• Airco service : laat regelmatig uw airco nakijken om een goede werking ervan te kunnen garanderen.

• Montage van uw carkit en GPS toestel. 

• Montage van ruiten en herstel van sterretjes.
 
•  Bandenservice steeds een scherpe prijs voor u banden. Uitlijnen van u voertuig.

• Carrosserie.

• Vermogentuning BMW - Mercedes - Audi - Volkswagen.

• Mogelijkheid tot pechverhelping europ assistance.

Bosch Car Service: Compleet, Goed, Betaalbaar
Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in België. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor technische controle, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u met vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Uw auto is in goede handen

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals batterijen en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen!

Compleet dienstenaanbod

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud van uw huidige auto of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen. Kom langs bij een van onze 120 vestigingen in België of maak een afspraak online!

Goed, in alles wat we doen!

Elke dag worden er duizenden auto's onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw wagen perfect kunnen onderhouden.

Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is, dan bellen we u om te overleggen wanneer de kosten hoger uitvallen. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!

Pechhulp

Of u nu onderweg bent voor zaken of voor uw plezier, autopech komt altijd ongelegen. Daarom is het fijn als u kunt rekenen op Pechhulp van Bosch Car Service, zodat u altijd mobiel blijft. In heel Europa!

Zodra u gestrand bent, belt u het nummer 02 541 91 40. Dan komt de hulpdienst zo snel mogelijk naar u toe. Bij voorkeur wordt uw auto ter plaatse gerepareerd. Als dat niet kan, staat er een vervangend vervoer voor u klaar. Hoe dan ook: u blijft rijden met Pechhulp van Bosch Car Service!